Onze kring 

Als gediplomeerde lotus sluit je je aan bij de lotus kring en ga je herhaling lessen volgen. Per seizoen zijn er 7 lessen bij onze  kring gepland, de derde dinsdag van de maand van 19.15 tot 21.45 uur in het Wijkcentrum De Schulp Buizerdstraat 10 te Assen.

Of twee zaterdagen bij onze kring 1 in het voorjaar en 1 in het najaar van 09.00 tot 16.00 uur in het wijkcentrum De Schulp Buizerdstraat 10 te Assen.

 Tijdens deze voortgezette opleiding leert het lotus slachtoffer ernstiger  letsels en bepaalde ziekten uit te beelden, zoals:

  - slagaderlijke bloedingen

  - schotwond, scherfwond

  - epilepsie, suikerziekte, beroerte

  - stoornissen in de ademhaling  

  - chemische letsels

  - vuurwerk letsels

  - afgerukte lichaamsdelen etc.

 

Wij besteden ook tijd aan bijzondere cursussen om onze lotussen    nog meer te trainen in zwaardere letsel en ziektebeelden. Te denken valt aan: wervel letsels, decubitus, extreem grote brandwonden, trauma wonden etc. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze kring op een zeer hoog niveau.


 In de tijd dat wij nu bestaan, hebben wij een leuke klantenkring op  kunnen bouwen. Op de mensen (o.a. verenigingen en bedrijven) die  regelmatig van onze diensten gebruik maken, willen we zuinig zijn en  uiteraard goed ons best voor blijven doen.

 

Onze klantenkring breidt zich tot op de dag van vandaag nog steeds uit!